Namun sangat difahami ada sesetengah orang yang kurang gemar dengan susu, atau tidak suka dengan rasa protein (ESP kan protein). Oleh itu anda boleh mencuba pelbagai koleksi resepi ESP yang dicadangkan di bawah. Namun, ingat JANGAN...
- Bancuh ESP dengan air panas. Dikhuatiri protein terhapus pada suhu tinggi.
- Jangan bancuh ESP dengan air berkafein. Kafein bersifat menyerap zat, jadi ia akan menyerap khasiat dalam ESP.
- Jangan melebihi 3 sudu besar setiap hari. Sebab itu adalah sukatan yang dicadangkan. Dikhuatiri kita akan terlebih protein nanti kerana protein juga akan diperolehi dari makanan yang kita makan setiap hari.
Ok jom cuba mana2 resepi yang sesuai dengan citarasa anda :
- ESP + Air suam
- ESP+ Fresh Milk/Susu Tepung
- ESP + Fresh Milk + kurma (blend)
- ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
- ESP + Nesvita 3in1
- ESP + jus twister tropicana
- ESP + Ribena
- ESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
- ESP + Milo/Horlicks
- ESP + sirap bandung
- ESP + fresh milk + 1sudu madu + 1sudu oat + 1sudu serbuk koko (blend)
- ESP + koko
- ESP + Milo
- ESP + kurma + oat+ susu tepung + madu + air msk (blend)
- ESP + air yogurt
- ESP + kurma + nestum (bukan 3 in 1) + mealshakes
- ESP + Cinch (Caffe Latte/Choc/Vanilla) + Mealshake >> Super duper khasiat dan lazat!
Dah lihat contoh kat atas kan? Pasti idea anda juga mencurah2 utk cuba resepi ESP anda sendiri! So,jangan berlengah lagi. Jom dapatkan manfaat ESP sama macam org lain yang dah mengamalkannya!
*********************************************************************************
Penghantaran Shaklee Penang, Malaysia, Indonesia, China, Taiwan. Untuk maklumat lanjut berkaitan keahlian atau pembelian produk atau menjana pendapatan dari rumah sila hubungi :
Call/SMS/Whatsapp : 0135014832
Email : adrianida83@gmail.com
Like Kami Di FB Page : HealthyAdrianida
COD : Pulau Pinang, Perak (Selama), Kedah (Kulim) dan sewaktu dengannya.
Shaklee ID : 926865 (Norshahida)
Gunakan ID saya jika walk in ke branch Shaklee untuk menikmati harga ahli!
No comments:
Post a Comment